مسقعه بس جميله وخفيفه على المعده لكل محبى الاكلات الشعبيه من مطبخ منتديات نجوم مصريه
المقادير...
بتنجان رومى,فلفل رومى, بطاطس, توم,وطماطم ,فلفل احمر,, بهارات زى ماتحبو
نقطع البتنجان ونقليه كده
ونحمر الفلفل بردو
نقطع البطاطس كده او مكعبات زى م تحبو اى شكل
تسبكى التوم والفلفل والطماطم ع النار وتحطي البهارات اللي تحبيها انا عن نفسي بحب الملح بس والشطه
وبعد ماتتسبك تحطر الفلفل والبتنجان وتهرسيهم بالشكل ده
وبعدين تحطي البطاطس المحمره
وطبعا ماتنسوش تكلوها بالعيش وبالهنا ...