انهارده هقدم ليكم اجمل واشهى طبق كنافة بالاصابع المحمر كثير من الناس يحبون الكنافة وخاصة الاطفال يعشقون الكنافة وكثير من السيدات بشتروا الكنافة الجاهزه من بره وعلشان كده انا هقدم ليكم اسهل
المقادير المطلوبة لعمل اصابع الكنافة المحمره
ربع كيلو كنافة +6 ملاعق سمن
ربع كيلو مكسرات للحشو وملعقة سكر خشن
فانيليا او ماء ورد +نصف مقدار من الشراب
طريقة التحضير
قومى بتجهيز الحشو بخلط المكسرات مع السكر الخشن وماء الورد او الفانيليا
يعمل الشراب حتى يستعمل بارد
قومى با خذ خصلة من الكنافة وتبسط على منضده وتسوى سمكها
قومى مقدار من الحشوه على طرف الخصلة المبسوطة وتلف كالاصابع
تكرر العمليه حتى ينتهى المقدار ويجب ان تغطى الكنافة اثناء العمل بقطعة شاش مبلولة حتى لا تجف الكنافة
قومى بقدح السمن وتحمر فية الاصابع وبعدها تغمس فى الشراب وتنشل منة
طريقة لعمل اصابع الكنافة المحمره
وهى طريقة جميلة جدا جدا وطعمها لذيذ جدا واطفالك الحلوين هيحبوها اوى ولم تعمليها بايدك هتكون مضمونة تماما وهى مفيده جدا لجسم الانسان وهى من اشهر الحلويات التى نعملها قى شهر رمضان الكريم مع العلم ان الكنافة لها اكثر من طريقة عمل فى الكنافة بالقشطة والكنافة بالواز لكن موضعنا انهارده على اصابع الكنافة المحمره كل اللى عليكى يا ست الكل انك هتابعى معايا طريقة التحضير وهتحضارى المقادير المطلوبةالمقادير المطلوبة لعمل اصابع الكنافة المحمره
ربع كيلو كنافة +6 ملاعق سمن
ربع كيلو مكسرات للحشو وملعقة سكر خشن
فانيليا او ماء ورد +نصف مقدار من الشراب
طريقة التحضير
قومى بتجهيز الحشو بخلط المكسرات مع السكر الخشن وماء الورد او الفانيليا
يعمل الشراب حتى يستعمل بارد
قومى با خذ خصلة من الكنافة وتبسط على منضده وتسوى سمكها
قومى مقدار من الحشوه على طرف الخصلة المبسوطة وتلف كالاصابع
تكرر العمليه حتى ينتهى المقدار ويجب ان تغطى الكنافة اثناء العمل بقطعة شاش مبلولة حتى لا تجف الكنافة
قومى بقدح السمن وتحمر فية الاصابع وبعدها تغمس فى الشراب وتنشل منة