الرقاق المحشي باللحمه المفرومه من الاكلات الرائعه اللي احنا بنحبها ودائما نعملها فالعزومات والاكلات اللي بنعشقها هي الرقاق وساعات ناس بتسبدله بالجلاش وعغشتان تعملي الرقاق فالبيت لازم تكوني عند الطرق دي كل اللي هنحتاجوا
نص كيلو رقاق مابين 5 ل 8 رقاقات
ربع كيلو لحمه مفروةمه
بصله مبشوره
ملح فلفل وبهارات وجوزه الطيب
طماطميه وفلفل الوان
جبنه رومي او مودزرلا
كوب لبن
طريقه الرقاق
أولا اعملي اللحمه المفروم عباره عن حله فيها سمنه وبصل وتشوحيه وبعدين تحطي اللحمه وحبة ملح وحبه فلفل اسود وحبه بهارات لحمه وحبه جوزت الطيب وحبه جنزبيل وحبه قرفه وتقلبيهم كويس اوي وتشوفي الملح مظبوط ولا وبعدين تحطي طماطم مقطعة مكعبات وممكن فلفل الون بس الطماطم تحطيها قبل التسويه بحاجات بسيطه جدا
ممكن تغيري بدل اللحمه المفرومه تحطي سوسيس وجبنه موزاليلا وزيتون مخلي ومشروم وممكن فراخ وجبنه شيدر حسب إلا انتي بتحبي
بعدين تجيبي طبق في حبه شوربه وحبه لبن ومعلقه بيكنج بودر معلقه من بتاع الشاي وقلبيهم كويس فايده البيكنج بورد بيخليها منفوشه وطبق في حبه سمنه وزيت على جانب عشان تتدهني ما بين كل طبقه
بعدين ادهني حبه سمنه وممكن معاها رشت دقيق
بعدين تحطي طبقه طبقه وما بين كل طبقه وطبقه تحطي حبه سمنه وزيت
بتحطي حاول خمس طبقات تحت وخمسة فوق
وفي النص الحشو حسب الرغبه
وبعدين ادهني الوش حبه سمنه ونص كوب لبن وممكن حبه جبنه رومي مبشوره أو حبنه موازريلا ودي اختاري
وتحطي في الفرن حاولي ربع أو تلت ساعه وبتشغلي الفرن تحت وفوق
بالف هنا حبايبي.