الاكلات الموفره اللي بنحبها هي عجه البيت تعتبر عجه البيض معروفه في كل بيت بس النهارده هنعرف طريقتها في الفرن اكله خفيفه سريعه بكل تكات وحركات عجه البيض هتعمليها في بيتك بكل سهوله في 10دقائق ووفرتي اكله للبيت وفطار لذيذ ليوم الجمعه
5 بيضه ومعلقه ملح صغيره علي حسب الحدق ومعغلقه بيكنج بودر يفضل تاج الملوك معلقه كربوناتو او ربع معلقه كفايه اوي ومعلقتين كسبره وشبت وبقدونس او بجنيه 4 ربطات وافرميهم وفلفله خضره وبصله مفرومه وكوبايه وربع دقيق وكمون وفلفل اسمر
تشوح البصلايه فى معلقة زيت حتى تذبل ثم يضاف اليها الفلفل الأخضر ثم تترك جانبا لتبرد
يخفق البيض مع الملح والفلفل ثم نضيف اليه الدقيق المنخول مع الكربوناته والبيكنج بودر ويقلب ببطئ بمعلقه ثم نضيف البصل والفلفل والخضره على الخليط ونقلب ببطء شديد مثل الكيك
ثم تفرد العجينه فى صينية خبز مدهونه زيت ومبطنه بالدقيق وتسوى فى فرن دراجة حرارته متوسطه الى تمام النضج وبالهنا
مكونات عجه البيض
5 بيضه ومعلقه ملح صغيره علي حسب الحدق ومعغلقه بيكنج بودر يفضل تاج الملوك معلقه كربوناتو او ربع معلقه كفايه اوي ومعلقتين كسبره وشبت وبقدونس او بجنيه 4 ربطات وافرميهم وفلفله خضره وبصله مفرومه وكوبايه وربع دقيق وكمون وفلفل اسمر
طريقه عجه البيض في الفرن
تشوح البصلايه فى معلقة زيت حتى تذبل ثم يضاف اليها الفلفل الأخضر ثم تترك جانبا لتبرد
يخفق البيض مع الملح والفلفل ثم نضيف اليه الدقيق المنخول مع الكربوناته والبيكنج بودر ويقلب ببطئ بمعلقه ثم نضيف البصل والفلفل والخضره على الخليط ونقلب ببطء شديد مثل الكيك
ثم تفرد العجينه فى صينية خبز مدهونه زيت ومبطنه بالدقيق وتسوى فى فرن دراجة حرارته متوسطه الى تمام النضج وبالهنا