مقادير البصاره المصريه
ربع ك "كيلو " فول مدشوش اللي هو مقسوم نصفين
خضار كسبره وبقدونس وشبت
مكعب مرق
1 بصله + توم
ورقتين نعناع اخضر حسب الرغبه او ناشف
ا الملح والكمون والشطه
طريقه عمل البصاره
نضع الفول بعد غسله فى الحله ونضع نصفها ماء وننظف البصله ونقطعها ونضع التوم
والشبت والبقدونس والكسبره والمرقه والنعناع والملح والبهارات
وهنضعهم على النار لحد ما الفول يستوى
ثم نضربها في الخلاط
ونصبها في اطباق تكفي 4 اطباق وتزينها ببصل مقلي " تقليه "
وبالهنا والشفا