طريقة عمل الفراخ المشوية بالزبادى 2014 فراخ مشوية بالزبادى
لكل زوارنا الكرام من خلال موقعنا نجوم مصريه النهارده جيبالكم طريقه عمل فراخ مشوية بالزبادى وتعتبر الفراخ من الاكلات المغذيه والمفضله والمحبوبه لدى الكبار والصغار واليكم اجمل واطعم طريقه لعمل الفراخ المشويه بالزبادى فى البيت يارب تنال اعجابكم ورضاكم
المقادير :
1دجاجه بوزن كيلو 300 جرام
1 زبادي كبيرة
عصير لمونه
2 ملعقه كبيره خل
2 ملعقه كبيره زيت زيتون او ذرة
عصير ماء بصل
طبق بهارات مشكل (ملح، فلفل،بهارات دجاج ،حبهان ،قرفه ،ثوم بودر،جوزة الطيب)
2ملعقه كبيره صويا صوص
1 ملعقه كبيره كاتشاب
التحضير :
نخلط كل المقادير مع بعض ماعدا الفراخ
نعمل فتحات في الفراخ بالسكين عشان تمتص التوابل
ونتركها ممكن من 4-6 ساعات
وطلعيها وترصيها في صينيه زي ما واضح في و
تكوني مسخنه الفرن قبلها علي 180 درجه
وتحطيها في الصينيه الجلد يكون من فوق ومتغطيش الصينيه
وتظبطي التايمر اول مرة علي 30 دقيقة