3
مقادير الفطيره التركيه
الفطيرة التركية "العجينة"
3 كوبايات دقيق - معلقه ملح - 2 معلقتين سكر - 3 معالق خميره نص كوبايه زيت ونعجنهم في بعض بكوبايه لبن سائل ونسبها تخمر
مقادير الحشو
نحضر صدور الفراخ ونقطعها شرائح او نساير وبصله مفرومه ولو بتحبتي تضيفي جزر وخضره وفلفل مفرومين ونسبها لحد مالفراخ تنشف كده شويه نشرب ميتها ونحطها البهارات
نقسم العجينة الى قسمين
الاول بنرش جبنه رومي او موديزرلا بس تكون مفرومه
ونفردها بالنشابه علي الصنيه وبعدين نحط الجبنه وفوقها الخلطه وبعدين النص التاني من العجينه ونفردها ونحطها عليهم ونمسك الاطراف ببعضها
ونرش عالوش جبنه رومي مفرومه وحبه البركه وسمسم
وبالهنا والشفا علي قليوبكم