بانيه الدجاج من اكتر الوصفات الى بنحبها وبنتهافت عليها ونطلبها كتير فى المطاعم بمبالغ باهظة وكمان الجودة مبتكونش مضمونة ابدا وعشان كدا لازم كل ست بيت تتعلم انها تصنعه فى المنزل بنفسها لانه فى غاية السهولة
تعالوا مع بعض نتعلم طريقة عمل بانيه الدجاج المقرمش
المكونات
نصف كيلو صدور دجاج مخلية
كوب ونصف حليب كامل الدسم
4 فص ثوم مهروس
معلقة كبيرة مسطردة
بصلة كبيرة مبشورة
معلقة كبيرة كاتشب
ملح حسب الرغبة
بهارات دجاج حسب الرغبة
فلفل أسود مطحون حسب الرغبة
كوب دقيق
كوب بقسماط مطحون ناعم
بيضة مخفوقة
نصف كيلو صدور دجاج مخلية
كوب ونصف حليب كامل الدسم
طريقة التحضير
قومي بتتبيل الدجاج بالثوم والملح والفلفل الأسود والتوابل والكاتشب والمستردة او تبليها بالتتبيلة التى تفضليهاواتركيها لمدة نصف ساعة في الثلاجة حتى تتشرب التتبيلة.
قومي بخفق البيض والحليب وضيفي له الملح والفلفلوالبابريكا
اخلطي الدقيق والبقسماط في إناء آخر ثم قومي بوضع الدجاج في خليط البيض والحليب.
ارفعي الدجاج من خليط الحليب وضعيه في البقسماط والدقيق.
ضعي الدجاج في الثلاجة لمدة ساعة ثم قومي بقليه حتى يصبح ذهبي اللون وقدميه على مائدتك مع الكاتشب والخبز أو الأرز.