السلام عليكم ورحمه الله و بركاته
يسعد صباحكم و مساكم يا كل اعضاء منتديات نجوم مصرية
كتير مننا بيضايقوا من الارز و بيخافوا ليطلع معجن او محروووق
و خاصه بقي لو عندك عزومه و نفسك الاكل يطلع يشرف
انا بقي النهارده عملت شويه ارز محمر مع صينيه تورلي تستاهل بقكم و الله
طبعا انا عارفه ان هنا اساتذه في الرز
بس قلت يمكن في بنوتة محتاجه تعرف الطريقه و تتعلمها
اتفضلوا الطريقه بتكاتها و حركاتها
https://www.youtube.com/watch?v=2cB4SjY8Qu8
انتظروني ووصفات تانيه و اسرار من مطبخي
و اي استفسار انا تحت امركم و بيسعدني الرد عليكم
بحبكم في الله
همسه احمد