المكونات 180 جم لحمة بتلو ناعم. بصل – فلفل اسود – مستردة – مشروم دقيق زبدة صفراء عصير ليمون – زيت – 200 جم مكرونة Noodles . طريقة التحضير تتبل اللحم البتلو بالملح والفلفل و المستردة وعصير الليمون. توضع اللحمة فى مقلاة بها زبدة وزيت لمدة دقيقتين ثم يوضع عليها المشروم الفريش لمدة دقيقة واحدة ثم يوضع عليها 2 ملعقة كريمة فرنساوى وتترك لمدة دقيقة اخرى.. تقدم مع المكرونة الnoodles وتجمل بقليل من البقدونس المفروم الناعم. |
مواضيع مشابهة: | ||||
› طريقة عمل بيكاتا بالمشروم | ||||
› طريقه عمل فاهيتا مشروم - مفيده جدا وسهله وسريعه | ||||
› بيكاتا على طريقة ميلانو | ||||
› طريقة عمل بيكاتا الدجاج بالمشروم | ||||
› مكس جريل ابو شقرة |