الكمية تكفي:شخصين وقت التحضير:10 دقائق وقت الطهي:30 دقيقة
المقادير:كبده متقطعه شرايح لعمل التتبيله ثوم بودرة او عادى ملح- فلفل سنة قرفة نصف ليمونة
التحضير:نخلط مقادير التتبيله واتبل بيها الكبدهالطبخ: واحطها فى علبه فى الثلاجة كم ساعة كده قبل ميعاد الغداء
بعد كده اطلعها من الثلاجة واجهز طبق فيه دقيق
وطبق فيه بيضة وملعقتين لبن ويتقلبوا كويس
وطبق فيه بقسماط ناعم
وكل طبق بحط عليه ذرة ملح وفلفل
واحط الكبده فى اول طبق وهو الدقيق
وبعدين البيض
وبعدين البقسماط و عليها كويس
ولما اخلصهم كلهم احطهم فى علبه فى الثلاجة 10 دقايق كده
واجهز زيت للقلى واقليها فيه وما بتاخدش وقت عشان مش تنشف
والنار مش بتبقى عالية اوى عشان مش تتلسع واقلبها على الناحيتين
وبحطها على ورق المطبخ عشان الزيت
وبالف هنا وشفا