الكمية تكفي:4 أشخاص وقت التحضير:10 دقائق وقت الطهي:40 دقيقة
المقادير:
ريش على حسب رغبك ولعمل التتبيله ملح - فلفل نصف معلقة صغيرة صويا صوص معلقة صغيرة خل نصف ليمونة معلقة صغيرة سكر اقل من ربع معلقة صغيرة روزمارى اقل من ربع معلقة صغيرة زعتر نصف معلقة صغيرة ثوم بودرة فص ثوم كبير التحضير:اخلط مقادير التتبيله فى طبق واظبط الملح
نحط الريش فى كيس نايلون و اصب عليها التتبيلة واربط الكيس وادعك التتبيلة فى الريش كويس
وادخله الثلاجة طول الليلالطبخ: تانى يوم اطلع الريش واكون مسخنة الشواية كويس وادهنها زيت
وارص الريش عليها
وكل فترة اقلبها على الناحية التانية زى كده لحد ما تستوى
وبعد كده احطها فى طبق والفها بورق فويل عشان ترتاح شوية
وساعة التقديم رصيت الريش فوق البقدونس ملاحظات:وممكن لو مش عايزين نشويها على الشواية
انا بعملها بطريقة تانية زى الشيف شربينى
بشوح الريش فى معلقتين زيت او زبدة على النار فى طاسة على الناحيتين
وبعدين احطها فى صينية واغطيها بفويل وادخلها الفرن على نار وسط من ربع لثلث ساعة
واشيل الفويل واحطها تحت الشواية تحمر شوية