25 جم زبدة -- 100 جم بصل سليز -- 20 جم ثوم مفروم -- 125 جم بيف بيكون -- كرات سليز -- 25 جم دقيق -- 2/1 لتر تشيكن استوك -- 400 جم بطاطس مكعبات -- 100 جم مكعبات اوراك فراخ -- 50 جم فريش كريم -- 5 جم ملح -- 5 جم فلفل
كرسبي كوتت تشكن بريست المكونة من :
50 مل زيت -- عدد 4 ثمرات بطاطا حلوة -- 10 جم شطة بودرة -- 50 جم قطع بندق محمصة -- 25 جم برايد كراميل -- 50 جم جبنة رومي مبشورة -- 25 جم بقدونس مفروه -- عدد 4 صدور فراخ -- بيضة مخفوقة -- 100 جم زيت ذرة -- 5 جم ملح -- 5 جم فلفل
برنامج المطبخ للشيف حسن وحلقة السبت 4 فبراير 2012 وطريقة عمل تشكن بطاطس صوب و كرسبي كوتت تشكن بريست يوتيوب كاملة