كوب ونصف دقيق أرز -- 4/1 كيلو لحم مفروم أحمر -- 4/1 كيلو لحم مفروم معصج -- ثمرة بصل -- حزمة سلق مفروم - 2 معلقة عصير ليمون -- 4 كوب مرق -- 2 ثمرة طاطم مبشورة -- 2/1 معلقة كمون
الفيلية البقري بصوص الفلفل :
750 جرام فيليه -- 3 ملعقة زبدة -- 2 ملعقة زيت - ثمرة بصل -- 2 ملعقة دقيق -- 2 كوب مرق لحم -- 2 ملعقة صويا صوص -- 2 ملعقة فلفل أسود مجروش -- ملعقة فلفل أخضر متبل مارينيه -- يقدم مع خضار سوتيه
تشيز كيك ساخن :
2 باكو بسكوت شاي -- ½ كيلو زبدة -- ½ كيلو جبنة كريمي او جبن قريش -- 2 أصفر بيض -- ملعقة فانيليا -- بشر ليمونة -- 2 ملعقة كاكاو 2 ملعقة عصير ليمون -- ملعقة كورن فلاور
شوربة الكبيبة بالأرز :
كوب نصف دقيق أرز -- ¼ كيلو لحم مفروم احمر -- ¼ لحم مفروم معصج -- ثمرة بصل -- حزمة سلق مفروم -- 2 ملعقة عصير ليمون -- 4 كوب مرق -- 2 ثمرة طماطم مبشورة -- ½ ملعقة كمون
برنامج المطبخ للشيف يسرى وحلقة السبت 18 فبراير 2012 وطريقة عمل شوربة الكبيبة بالأرز وتشيز كيك والفيلية البقرى بصوص الفلفل يوتيوب كاملة