سلطة المشروم والجرجير:
2 حزمة جرجير -- ¼ ك مشروم -- 1 ملعقة جبنة بارميزان مبشورة -- 1 حزمة خس -- الدريسنج ( 2ملعقة عصير ليمون -- 1 ملعقة مستردة -- 2 ملعقة خل بلسميك -- 2 ملعقة ريحان مفروم)
فطائر السبانخ:
العجينة ( 1أو 2 كوب دقيق -- 1 كوب دقيق أسمر -- ½ كوب ماء -- 1 أو 2 كوب لبن خالي الدسم -- رشة ملح -- 1 ك سبانخ -- 2 ثمرة بصل -- 3ملعقة سماق -3 ملعقة عصير ليمون -2 ملعقة زيت زيتون)
الخبيزة باللحم:
1 ك خبيزة -- 2 ثمرة بصل -- 2ثمرة طماطم مبشورة -- 2 فص ثوم -- 2 ملعقة كسبرة خضراء -- 2 كوب مرق -- 1 ملعقة زيت زيتون -- 2 ملعقة أرز أبيض أو مسلوق -- ¼ ك لحم مسلوق مكعبات صغيرة
مربى النارينج:
واحد أو نص كيلو نارينج -- 2ملعقة عصير ليمون -- 2 و نصف لتر ماء -- ¾ لتر عصير نارينج