اولا نكون محطرين نص كيلو كنافه وقبل ما نعمل اي شئ الشربات نجهزه هوه وخلطه القشطه اولا نجهز الشربات انك تحطي كوبايه ونص سكر وعليهم 2 كوب ميه وتسبيهم علي النار وتدوبي السكر علي النار وتسبيهم يغلو لحد ما يكون قرب يتخن شويه لا عاوزينه تخين ولا سايب يكون شربات كدا معقول ونجهز بقي القشطه والقشطه دي بقي عباره اصلا عن مهلبيه وتجهزيها عادي كوبايه لبن وكوبايه ميه وتدوبيهم علي النار وتجهزي معلقه ونص دقيق تدوبيهم وتنزليهم واحده واحده علي اللبن وتدوبي ب ايدك وتحطي سكر معلقه ونص وتدوبي وشوفي انتي محتاج سكر تاني ولا لا وتفضلي تدوبي لحد ما يتخن وتطفي وتركنيه علي جنب نيجي بقي للكنافه اولا تجهزي كدا الفرن علشان يكون سخن وتجيبي صينيه وتدهنيها سمنه وترصي نص الكنافه وترشي عليها في كل مكان وركن كدا في الصنيه وبعدين تحطي طبقه مهلبيه وبعدين ترصي بقيه الكنافه وترشي برضه سمنه علي وش الكنافه بالكامل علشان تكون طريه وبعدين لازم لازم يكون الفرن حامي وتحطي الصنيه وبعدين تقفلي عليها لحد ما تحمر من تحت ومن فوق ولازم تتاكدا انها احمرت من تحت كمان ولما تخرج ترشي عليها بالكامل الشربات وعلشان تعرفي ان الشربات زياده او لا لما ترشي الشربات ابقي هاتيها علي جنب لو لاقيتي فيه شربات نزل معاكي علي جنب يبقي الكنافه اشربت كل الشربات وده زياده تصفيه وبالف هنا وشفا