المقادير:
1/2 ك بطاطس صغيره جدا
1/4 ك لحمه مفرومه
2 بصله متوسطه
1 كوب من شوربه دجاج او لحم
ملح وفلفل وزنجبيل جاف وجوزة الطيب
الطريقه التحضير
قشرى البطاطس وقوريها
-وفى زيت غزير اقليها حتى يصفر لونها (على خفيف)وطلعيها على ورق لامتصاص الزيت
عصجى اللحم بالملح والفلفل والبصل المبشوروالزنجبيل وجوزة الطيب والطماطم اومعلقة صلصة
عند نضوج اللحم اتركيه ليبرد قليلا
احشى البطاطس بللحمه المعصجه
رصى البطاطس فى صينيه و اسكبى عليها نصف كوب الشوربه وضعيها فى الفرن حى تحمر وجهها