بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
لكل عشاق اللانشون النهارده جايب لكم طريقه عمل اللانشون فى البيت لان بيعتبراللانشون من الاكلات المحببه والمفضله واليكم اسهل طريقه لعمل اللانشون بدون لحمه بخطوات سهله وبسيطه وغير مكلفه يارب تنال اعجابكم
المكونات:-
3بيضات + 3قطع جبنة مثلثات+ 3فصوص حبهان 3+فصوص توم + 3ملاعق دقيق +1.5مكعب مرقةدجاج+ 1/2كوب زيت +1/2ملعقةصغيرةشطة+ سنتوفة لون صحي"عندالعطار"+
1/2ملعقةصغيرة فلفل أسودمجروش+ 1/2ملعقة صغيرة بيكنج بودر+ 1ملعقة صغيرة كسبرة مطحونة+ رشة صغيرةجوزة الطيب+ 1ملعقة نشا
طريقه التحضير :-
حنجيب اناء الخلاط ونحط فيه كل المكونات ماعداالفلفل الأسود والزيت ونضربهم كويس جدا وبعدين نضيف الزيت ونضرب تاني ونجيب علبة سمنة 1كيلو وندهنها كويس بالزيت ونضع الخليط السابق فيها (خدوا بالكم ان الخليط يوصل ل3/4العلبة لأنه بيزيد) وبعدين نحط الفلفل ونقلبه بالملعقة
ونكون محضرين حلة غويطة فيها مية سخنة مش بتغلي ونحط علبة السمنة فيها ونغطي العلبة وبعدكدة نغطي الحلة ونخلي النار هادية زي الرز بالزبط ونسيبه من ساعةالى ساعة وربع
ونتابع اللانشون لحد ما نلاقي الوش مسك وبعد ذلك نطلع العلبة بشويش ونقلب اللانشون وهو سخن على طبق ونقطعه
وبالهنا والشفا
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
لكل عشاق اللانشون النهارده جايب لكم طريقه عمل اللانشون فى البيت لان بيعتبراللانشون من الاكلات المحببه والمفضله واليكم اسهل طريقه لعمل اللانشون بدون لحمه بخطوات سهله وبسيطه وغير مكلفه يارب تنال اعجابكم
المكونات:-
3بيضات + 3قطع جبنة مثلثات+ 3فصوص حبهان 3+فصوص توم + 3ملاعق دقيق +1.5مكعب مرقةدجاج+ 1/2كوب زيت +1/2ملعقةصغيرةشطة+ سنتوفة لون صحي"عندالعطار"+
1/2ملعقةصغيرة فلفل أسودمجروش+ 1/2ملعقة صغيرة بيكنج بودر+ 1ملعقة صغيرة كسبرة مطحونة+ رشة صغيرةجوزة الطيب+ 1ملعقة نشا
طريقه التحضير :-
حنجيب اناء الخلاط ونحط فيه كل المكونات ماعداالفلفل الأسود والزيت ونضربهم كويس جدا وبعدين نضيف الزيت ونضرب تاني ونجيب علبة سمنة 1كيلو وندهنها كويس بالزيت ونضع الخليط السابق فيها (خدوا بالكم ان الخليط يوصل ل3/4العلبة لأنه بيزيد) وبعدين نحط الفلفل ونقلبه بالملعقة
ونكون محضرين حلة غويطة فيها مية سخنة مش بتغلي ونحط علبة السمنة فيها ونغطي العلبة وبعدكدة نغطي الحلة ونخلي النار هادية زي الرز بالزبط ونسيبه من ساعةالى ساعة وربع
ونتابع اللانشون لحد ما نلاقي الوش مسك وبعد ذلك نطلع العلبة بشويش ونقلب اللانشون وهو سخن على طبق ونقطعه
وبالهنا والشفا