بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
لكل اعضاء وزوار منتدى نجوم مصريه طبعا كلنا عارفين ان البيتزا من الانواع المفضله واللذيذه فعشان كده جيبالكم طريقه عمل المكرونه بالبيتزا واليكم اجمل طريقه لعمل مكرونه البيتزا بخطوات سهله وبسيطه جدا يارب تعجبكم
المكونات :-
كيس معكرونه طويلة +اربع حبات طماطم+1علبه صلصه طماطم+مكعب ماجي+علبه قشطة +4 ملاعق كبيرة جبن كريمي+3ملاعق مايونيز+ فلفل كمون وثوم + تونة قودي اي نوع + زيت+ملح
طريقه التحضير :-
قومى بتكسير المعكرونة وضيفى عليها(الملح قليل من الزيت الماء )واتركيها لغايه ماتستوي وبعدها جهزى الحمسهوضعى عليه البصل والزيت ونقلبها لغايه ماتتحمر البصلة وبعدين نضيف الطماطم ونتركها شويه لما تستوي لمده دققتين وبعدها نضيف (صلصه الطاطم ونصف ملعقة صغيرة ملح والفلفل والكمون والثوم ومكعب الماجي ونخلطها مع بعض ونضيف فنجال الشاي ميه وبعد ذلك نضيف التونة ونهرسها لغايه لما تصير قطع صغيرة ونخلط المايونيز ثلاث ملاعق+ اربع ملاعق جبن وعلبه قشطة ونخلطها لغايه ما تصير متماسكة وبعد ذلك نضع المكروونة بالمصفاة بعد ماتستوي ونضع قليل من الزيت في قاع الصينيه ونضع عليها المكروونه كلها ونضيف التون بعد ماستوت ونوزعها نغطيها بالقشطه والجبن والمايونيز والتزيين زينيها بفلفل حاار جدا او ممكن يزينونها بشرائح الزيتون ..
ونضعها بالفرن لمده15 دقيقة حتى تستوي من الاسفل وبعدها من الاعلى وتستغرق نصف ساعه...
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
لكل اعضاء وزوار منتدى نجوم مصريه طبعا كلنا عارفين ان البيتزا من الانواع المفضله واللذيذه فعشان كده جيبالكم طريقه عمل المكرونه بالبيتزا واليكم اجمل طريقه لعمل مكرونه البيتزا بخطوات سهله وبسيطه جدا يارب تعجبكم
المكونات :-
كيس معكرونه طويلة +اربع حبات طماطم+1علبه صلصه طماطم+مكعب ماجي+علبه قشطة +4 ملاعق كبيرة جبن كريمي+3ملاعق مايونيز+ فلفل كمون وثوم + تونة قودي اي نوع + زيت+ملح
طريقه التحضير :-
قومى بتكسير المعكرونة وضيفى عليها(الملح قليل من الزيت الماء )واتركيها لغايه ماتستوي وبعدها جهزى الحمسهوضعى عليه البصل والزيت ونقلبها لغايه ماتتحمر البصلة وبعدين نضيف الطماطم ونتركها شويه لما تستوي لمده دققتين وبعدها نضيف (صلصه الطاطم ونصف ملعقة صغيرة ملح والفلفل والكمون والثوم ومكعب الماجي ونخلطها مع بعض ونضيف فنجال الشاي ميه وبعد ذلك نضيف التونة ونهرسها لغايه لما تصير قطع صغيرة ونخلط المايونيز ثلاث ملاعق+ اربع ملاعق جبن وعلبه قشطة ونخلطها لغايه ما تصير متماسكة وبعد ذلك نضع المكروونة بالمصفاة بعد ماتستوي ونضع قليل من الزيت في قاع الصينيه ونضع عليها المكروونه كلها ونضيف التون بعد ماستوت ونوزعها نغطيها بالقشطه والجبن والمايونيز والتزيين زينيها بفلفل حاار جدا او ممكن يزينونها بشرائح الزيتون ..
ونضعها بالفرن لمده15 دقيقة حتى تستوي من الاسفل وبعدها من الاعلى وتستغرق نصف ساعه...