الى كل اخواتى واعزائى النهارده جيبالكم طريقه عمل اللانشون البيتى بطريقه صحيه وامنه تضمن صحتك وصحه اولادك لان معظم الاطفال يحبونه فعشان كده انا حبيت اقدم لكم عمل اللانشون بخطوات سهله وبسيطه وغير مكلفه اتمنى ان تنال اعجابكم
المكونات:-
3بيضات+3جبنه مثلثات+3فصوص حبهان (هنقشره وناخد اللى جواه)+3فصوص توم (مهروس)
3معالق دقيق+3 مرقه دجاج+1/2 كوب زيت+حبه فلفل اسود-رشه ملح صغيره عشان المرقه حدقه
طريقه التحضير:-
حطى كل المكونات فى الخلاط ما عدا الدقيق واضربيهم جامد اوى وبعدين نضيف الدقيق ونضربهم كويس اوى وبعد ذلك جيبى كيس نايلون وصبى فيه الخليط ولو معندكيش ممكن كوب استلس وبعدين
نحط حله على النا ر فيها ميه واول ما تغلى ننزل الكيس فيها ونغطيها ومن فتره لتانيه نقلب الكيس
حوالى تاخد ساعه على الناروبعد ذلك نشيلها من الكيس وبعدين تقطعيه وتحطى التحبيشات بقى
والباقى حطيه فى علبه محكمه الغطاء او طبق ولفيه بكيس وعلى التلاجه عدل
ولو انتى عاوزه بلون ممكن تحطى البنجر هيدى اللون الاحمر