مشاهدة فقرة الستات ميعرفوش يطبخوا من برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا الذي يقدم على قناة سي بي سي CBC وحلقة الاحد 16 يونيو 2013 م
النهاردة ياسر هايعملنا روول الفراخ مع سبانخ بالريحان ودى الطريقة والمقادير والشكل النهائي
المقادير
- 1/2 ك صدور فراخ
- شرائح بيف مدخن
- جبنه شيدر مبشوره
- 2 بطاطس مبشوره
- رشة ملح
- فلفل أبيض
- جنزبيل
- 1/2 كوب دقيق ذره
- ملعقة زيت زيتون
- ملعقة زيت ذره
- ملعقة ثوم مفروم
- ملعقتين ريحان مفروم
- ملعقة زعتر أخضر
- فلفل ألوان مكعبات
- سبانخ مفرومه
- كوب لبن رايب
الطريقه
نفتح الفراخ ثم نضع بها بيف مدخن وجبنه شيدر ونلفها ونضعها فى بايركس ثم نضع الرايب فى بوله مع الملح والفلفل الابيض والجنزبيل ثم نضع
الريحان والزعتر ونقلب ثم نضع على قطع الفراخ الملفوفه منه ثم نضع باقى الشيدر مع البطاطس النصف سوي المبشوره ودقيق الذره الاصفر ونقلب
ثم نضع من هذا الخليط على الفراخ ونضع ملعقه زيت الذره على الوجه ونغطيها بالسلفر ونضعها فى الفرن حتى تنضج وتاخذ لون ذهبى ثم نضع زيت
الزيتون فى طاسه ونضع الثوم يتشوح مع السبانخ وقليل من الريحان والفلفل الالوان ونقلب ونضعها فى طبق التقديم مع الفراخ وبالهنا والشفا
فيديو الفقرة يوتيوب
النهاردة ياسر هايعملنا روول الفراخ مع سبانخ بالريحان ودى الطريقة والمقادير والشكل النهائي
المقادير
- 1/2 ك صدور فراخ
- شرائح بيف مدخن
- جبنه شيدر مبشوره
- 2 بطاطس مبشوره
- رشة ملح
- فلفل أبيض
- جنزبيل
- 1/2 كوب دقيق ذره
- ملعقة زيت زيتون
- ملعقة زيت ذره
- ملعقة ثوم مفروم
- ملعقتين ريحان مفروم
- ملعقة زعتر أخضر
- فلفل ألوان مكعبات
- سبانخ مفرومه
- كوب لبن رايب
الطريقه
نفتح الفراخ ثم نضع بها بيف مدخن وجبنه شيدر ونلفها ونضعها فى بايركس ثم نضع الرايب فى بوله مع الملح والفلفل الابيض والجنزبيل ثم نضع
الريحان والزعتر ونقلب ثم نضع على قطع الفراخ الملفوفه منه ثم نضع باقى الشيدر مع البطاطس النصف سوي المبشوره ودقيق الذره الاصفر ونقلب
ثم نضع من هذا الخليط على الفراخ ونضع ملعقه زيت الذره على الوجه ونغطيها بالسلفر ونضعها فى الفرن حتى تنضج وتاخذ لون ذهبى ثم نضع زيت
الزيتون فى طاسه ونضع الثوم يتشوح مع السبانخ وقليل من الريحان والفلفل الالوان ونقلب ونضعها فى طبق التقديم مع الفراخ وبالهنا والشفا
فيديو الفقرة يوتيوب