نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات طبخ و وصفات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




طريقة صنية جلاش باللحمة المفرومة بالصور

 


المقادير
علبة جلاش تحتوى على 400 جرام
مقدار كافى من العصاج
بيضة وربع لتر لبن
تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل


ملح وفلفل اسود
2 معلقة سمن مقدوح

الطريقة نحصر صاج مربع اوصنية مربعة بلاش المدور علشان المربع اسهل فى فرد الجلاش
ندهن الصاج بالسمن جيدا نقسم كميه الجلاش الى نصفين متساويين نضع النصف الاول فى الصاج ثم انضع العصاج ويليه نصف كميه الجلاش المتبقية
ونقوم بتقطيع الجلاش الى مربعات ذات حجم مناسب
ونضع السمن المقدوح الساخن على الوجه ونزج به فى الفرن الساخن لمده 10 دقائق او لما لونه يصفر فاهمين مش يحمر
نخرج الصاج ونضع عليه التالى نضرب البيضة جيدا ونضع عليها اللبن ونتبلها بالملح والفلفل ونضعها على وجه الصاج ثم نعاود دخولها الفرن وننتظر 10 دقايق اوحتى تنضج الصنية







المقال "طريقة صنية جلاش باللحمة المفرومة بالصور" نشر بواسطة: بتاريخ:



اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
طريقة عمل الممبار باللحمة المفرومة
طريقة عمل المقلوبة باللحمة المفرومة
اسهل واسرع طريقة لعمل الجلاش الحادق جلاش باللحمة المفرومة
طريقة عمل الجلاش باللحمة المفرومة
طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية