لكل محبى الحلويات البسيطة جبتلكم وصفتين جداد ولذاذ اوى وكمان فى منتهى السهولة والبساطة ان شاء الله يعجبوكم وتجربوهم
المقادير
باستا فلورا
- نصف كيلو دقيق ابيض
- ربع كيلو زبدة
- 8/1 كيلو سكر بودرة
- 2 بيضة
- فانيليا – ملح
- دقيق للفرد
- نصف كيلو مربة فراولة
- اساس التورتة كيكة الزبادى
- 2 علبة زبادى كامل الدسم
- 1 كوب سكر
- 1 كوب زيت عباد الشمس
- 3 بيضات – فانيليا
- بيكينج باودر – بيكينج صودا
- 2 كوب دقيق
- فواكه مشكلة : مانجو – عنب احمر – خوخ – اناناس
- كريمة مخفوقة بسكرالبودرة تكون متماسكة جداااا كمية كبيرة
طريقة التحضير
باستا فلورا
- اعجنى الزبد مع الدقيق و يضرب بالمضرب الكهربائى ثم ضيفى باقى المكونات ثم يعجن و يفرد فى القالب ثم يزين بالمربى و باقى العجين يدخل الفرن على 180
- اخفقى خليط الكيكة بالترتيب المذكور ثم يدخل الفرن على 180و يخرج يزين بالكريمة والفواكه المشكلة