طريقه عمل الفراخ المقرمشه
صدور دجاج مقطعه مكعبات
3 بياض بيضه
2 كوب بقسماط مطحون
ربع كوب دقيق
ملعقه كبيره توابل+ ملعقة كبيرة ملح وفلفل
نص كوب زيت
الطريقه:
_هاتحطي بياض البيض وتضربيه بالمضرب كويس خالص, وفي طبق تحطي الدقيق والبقسماط والملح والفلفل والتوابل بتاعتك اللي بتحبيها
وبعدين تجيبي الدجاج وتحطيه في البيض وبعدين في البقسماط والدقيق وبعدين تجيبي اسياخ وتحطي الدجاج فيها وترصيها في صينيه وترشي عليها الزيت وتحطيه في الفرن لحد مايستوي ويحمر. وتاكليه بالهنا والشفا.
_ وانا كمان جبتلك فيديو بطريقه تاني.
http://www.youtube.com/watch?v=YIERa...ature=youtu.be