نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات طبخ و وصفات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




حساء المأكولات البحرية(من المطبخ التايلاندى)

 

حساء المأكولات البحرية
(من المطبخ التايلاندى)



المقادير:

نصف كيلو من الجمبرى (الروبيان)متوسط الحجم.
نصف كوب من الخل الاحمر.
نصف كيلو من بلح البحر( هو شبه البكلويز اللى عندنا فى مصر وممكن نستبدل بلح البحر بالبكلويز).
ثلاث ورقات من ورق اللاورا (ورق الغار).
بصل أخضر وشبت وبقدونس وبقدونس وزنجبيل مفرومين خشن.
تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل


ملعقتان من الصويا صوص (موجود فى السوبر ماركت ) ومعلقة كبيرة زيت عباد الشمس.
ملح وفلفل
ملعقة متوسطة سكر.


الطريقة:


ينظف الجمبرى من الطبقة الصدفية وخيط الظهر الأسود والرأس مع الابقاء على الذيل وينقع مع بلح البحر فى ماء مضاف اليه نصف كوب الخل الاحمر مدة نصف ساعة ثم يشطف
يسخن زيت عباد الشمس ويضاف اليه الزنجبيل والبصل الاخضر والشبت والبقدونس والجمبرى وبلح البحر وورق اللورا ويضاف الملح والفلفل والسكر مع التقليب ثم يضاف لتر من الماء الدافىء
ويترك الحساء حتى ينضج ويقدم ساخنا.


مستنية ردودكواااااااااااا






المقال "حساء المأكولات البحرية(من المطبخ التايلاندى)" نشر بواسطة: بتاريخ:
Nile's Girl
جميلة اوي

جوعتينيييييييييي

ميرسي ليكي ياقمر
أسيرة الليل
مشكوره لمرورك
نادية
حلو الحاجات دى موجودة فى بحرى اكتر خاصة الاسماعلية



اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
فوائد المأكولات البحرية لصحة الانسان
بالفيديو أسهل طريقة لتحضير ألأرز بالجمبرى و المأكولات البحرية
اطعم رز ممكن تعمليه جنب المأكولات البحرية
صور حضور حسام حسن التدريب على العكاز

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية