جيبالكوا بقي طريقه العيش الفينو في البيت اسهل واحلي
نص كيلو دقيق
بيضه
نص كوب زبده
معلقه كبيره خميره
معلقه كبيره بيكنج بودر
رشه ملح
معلقه سكر
نص كوب زبادي
بعد كده نعجن المقادير كلها كويس جدا لحد ما تبقي عجينه ناعمه وطريه وبتسيب فى ايدك والطبق ونسيب العجينه تخمر نص ساعه او اكتر عشان يبقى مقرمش و تدفى الفرن وغطيها بكيس بلاستيك
بعد كده ناخد كوره من العجنيه ونفردها وبعدين نلفها علي شكل رول ونحطها في الصواني ونسيبها تخمر مره تانية وبعدين ندخلها الفرن علي درجه حراره عاليه ويكون الفرن متسخن قبلها كويس اوي وبعدين نخرجه من الفرن بعد السوي في فوطه نضيفه عشان مينشفش
نص كيلو دقيق
بيضه
نص كوب زبده
معلقه كبيره خميره
معلقه كبيره بيكنج بودر
رشه ملح
معلقه سكر
نص كوب زبادي
بعد كده نعجن المقادير كلها كويس جدا لحد ما تبقي عجينه ناعمه وطريه وبتسيب فى ايدك والطبق ونسيب العجينه تخمر نص ساعه او اكتر عشان يبقى مقرمش و تدفى الفرن وغطيها بكيس بلاستيك
بعد كده ناخد كوره من العجنيه ونفردها وبعدين نلفها علي شكل رول ونحطها في الصواني ونسيبها تخمر مره تانية وبعدين ندخلها الفرن علي درجه حراره عاليه ويكون الفرن متسخن قبلها كويس اوي وبعدين نخرجه من الفرن بعد السوي في فوطه نضيفه عشان مينشفش