نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات طبخ و وصفات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




طريقة عمل البطاطس المحشية باللحمة المفرومة

 


للبطاطس عشق خاص فى كل بيت مفيش حد مش بيحب البطاطس لكن فى بعض الاوقات بنمل شوية من اعتيادنا على الاكل بنفس الطريقة وذلك يمكنا التنوع فى طريقة اعداد الطعام و ايضا يمكنك الابتكار انتى بنفسك دون اى قيود فانتى عليكى التفكير و لكن بطريقة لذيذة انك تحضرى المكون هذا مع المكون هذا و منها ان شاء الله هتحصلى على وصفة هتعجب كل اللى هيكلها من ايديك
طيب ايه رايك لما نحضر اشهى طبق بطاطس محشى باللحمة المفرومة و متغطية بالصلصة
8 حبات بطاطس متوسطة الحجم - 2 ملعقة كبيرة زيت ذرة - 500 جرام لحم مفروم - 1 بصلة كبيرة مفروم - 4 فص ثوم مهروس - 1 ملعقة صغيرة بهار مشكل - 1 ملعقة صغيرة ملح - 4/1 ملعقة صغيرة فلفل أسود - 4/1 ملعقة صغيرة كركم - 4/1 كوب بقدونس مفروم 4 حبة كبيرة طماطم أرباع
2 كوب مرق أو ماء - 1 ملعقة صغيرة نعناع مجفف

الطريقة
1- عصجى المفروم بالبصل و ضعى البهارات على المفروم اثناء النضج على النار
تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل


2- قومى بتقشير البطاطس و تنظيفها او تقويرها من الداخل و ضعهيها فى قليل من الماء و الملح
3- قومى بحشو البطاطس و رصها فى الصينية
4- قومى بضرب الطماطم فى الخلاط مع النعناع و ضعى القليل من الملح و الفلفل الاسود و قومى بسكبها على البطاطس
5- عند تسبيك الطماطم ضعى المرق او الشوربة على البطاطس
6- و عندما تنضج اشعلى الشواية حتى يحمر الوجة









المقال "طريقة عمل البطاطس المحشية باللحمة المفرومة" نشر بواسطة: بتاريخ:



اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
طريقة عمل الممبار باللحمة المفرومة
طريقة عمل المقلوبة باللحمة المفرومة
صينية البطاطس باللحمة المفرومة

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية