الطاجن الاسكندرانى من اجمل الاكلات وسهله جدا وغير مكلفه
يارب يعجبكوا وياريت اللى تعملها تقولى رأيها
الطريقة :-
بصوا الاول تجيبى نص كيلو سجق شرقى من عند جزار محترم عشان يكون اللحم بلدى وتقطعيه
وبعدين تشوحى بصله وكام فص توم وتضيفى عليهم فلفل الوان وتستمرى فى التقليب على النار
وبعد كده طماطم مقطعه وطبعا فلفلراخضر حراق وممكن معلقه معجون طماطم وتقلبى لحد ما الطماطم تبدا تتسبك وتضيفى بقى التوابل والحركات ملح.فلفل.زعتر.قرفه.بهارات.بابريكا لو عندك بس وتقلبى
وتضيفى السجق ولو السوايل فيها نشفت ممكن تحطى نص كوباية ميه وتدخليه الفرن
وبالهنا والشفا