الطريقة
نص كيلو لحمه مفرومه بصله صغيره ملح فلفل اسود بهاراات لحمه لو عندك ...ملعقه ميه مع البصله و افرميه و بعدين اعصريها من لميه كويس و اخلطي كله مع بعضه
و بعدين هاتي اعواد الشيش طاووق و امسحيها بنقطه زيت و بلي ايدك زيت و صبعي لكفته عليها
و بعدين هاتي صينيه غلفيها بالفويل و لو عندك شبكه او ممكن شبكه لفرن حطي لاسياخ على الشبكه و الشبكه على لصينيه و على الفرن و لما تستووي تكوني محضره حته فحمه مولعه تحطيها على فويل و تحطيها على الصينيه و نقطتتين زيت عليها و غطي عشان اللحمه تاخد ريحة الشوي
و بالهنا و الشفا