بتجيبى صدور الدجاج وتقعطيعا قطع صغيرة او شرايح كده
وبعدين تجيبى 2 بيضه و 5 ملاعق دقيق و ملح وفلفل وبابريكا و توم وبصل بودر ومعلقه عصير ليمون ونقطه خل وتحطى كله على بعضه هيتعمل عجينه تقيله شوية خففيها بمايه وبعدين حطى عليها الفراخ المقطعه
وبعدها لما تيجى تحمرى اعمليها بالدقيق ومتنفضيش الدقيق خليه عليها هتقرمش وهتبقى لذيذه اوىىىىىىىىىى
الارز بتاعى :-
بجيب شوية زيت او معلقتين زبده وبعدين بقلى بصله صغننه اوى مفرومه وبعدين انزل عليها بجزر مبشور ناعم اوى اوى واقلب فيهم واحط بهارات كبسه وليمونه مجففه وملح وفلفل وكركم وحبهان وقرنفل وزبيب واقعد اقلب فيهم شوية كده صغنننين وبعدين انزل بالمايه المفروض على كل كوب ارز 2 كوب مايه بس انا بقلل شوية علشان مش يعجن ويبقى مفلفل بعدين اول ما المايه تغلى انزل بالارز عليها ولما يخلص المايه اهدى النار خالص واسيبه يستوى وبالهنا والشفا