الطريقة
اولا بسلق المكرونة في مية سخنة مع ملح وزيت واصفيها
ثانيا الوايت صوص :بجيب فص توم مفروم عالنار مع معلقه سمنة واقلبهم دقيقتين وبعدين انزل بالكريمة اللباني (من اي سوبر ماركت اسمها كريمة طهي بتبقي جنب اللبن الجهينة ونفس العلبه بتاعته ) كل كيس مكرونة نص كيلو بياخد علبه وسط الي هي نص كيلو وبعدين احط جبنة مونزريلا حوالي فنجان صغير وملح وفلفل واقلبهم كويس لحد مايغلو انزلها عالمكرونة المسلوقة وبس
ثالثا السوسيس بجيبه وبقطعه شرايح وبعدين بجيب فصين توم وانزلهم مع معلقة زبده عالنار ثواني اقلبهم وبعدين انزل السوسيس واجهز فنجان عصير طماطم بس خفيف عليه سنه بيكنج بودر وانزله عليهم مع ملح وفلفل وبهرات واسيبهم ربع ساعه كده لحد ما يتشرب ويستوي