بسم الله الرحمن الرحيم
المفروض من الوقت للتانى نجدد فى اكلاتنا الى احنا عارفنها ونخليها بطعم وشكل جديد ففكرت نعمل الفراخ البانيه بشكل تانى ففكرت ان احنا نتبل الفراخ بدون بيض ونحط مكانه زبادى هيديها لون جميل محمر ويجعله من الداخل طرى عند المضغ
المقادير
صدور فراخ
1حبة فلفل
1حبة بصل
1لمونه
ومقدار ملح وبهارات حسب الحاجه
1كوب زبادى
زيت اوسمن للقلى
بقسماط
طريقة التحضير
تقطع صدور الدجاج شرائح متساويه.نقوم بتجهيز التتبيله بوضع كل المقادير فى محضر الطعام ماعدا البقسماط ونضربهم جيدا وسوف نستغنى عن البيض نهائى.نضع التتبيله على صدور الفراخ المضاف اليها الزبادى ونتركها لمدة ساعه وبعدين نضعها فى البقسماط ونضغط عليها جيدا ثم نحضر مقلاه ونضع بيها الزيت مع القليل من السمن ليضيف عليها مداق مميز ونقليها فى الزيت منالجانبين ثم تقدم مع القليل من البقدونس تحت الفراخ وتاكل مع المكرونه او الارز اتمنى ان تنال اعجابكم
المفروض من الوقت للتانى نجدد فى اكلاتنا الى احنا عارفنها ونخليها بطعم وشكل جديد ففكرت نعمل الفراخ البانيه بشكل تانى ففكرت ان احنا نتبل الفراخ بدون بيض ونحط مكانه زبادى هيديها لون جميل محمر ويجعله من الداخل طرى عند المضغ
المقادير
صدور فراخ
1حبة فلفل
1حبة بصل
1لمونه
ومقدار ملح وبهارات حسب الحاجه
1كوب زبادى
زيت اوسمن للقلى
بقسماط
طريقة التحضير
تقطع صدور الدجاج شرائح متساويه.نقوم بتجهيز التتبيله بوضع كل المقادير فى محضر الطعام ماعدا البقسماط ونضربهم جيدا وسوف نستغنى عن البيض نهائى.نضع التتبيله على صدور الفراخ المضاف اليها الزبادى ونتركها لمدة ساعه وبعدين نضعها فى البقسماط ونضغط عليها جيدا ثم نحضر مقلاه ونضع بيها الزيت مع القليل من السمن ليضيف عليها مداق مميز ونقليها فى الزيت منالجانبين ثم تقدم مع القليل من البقدونس تحت الفراخ وتاكل مع المكرونه او الارز اتمنى ان تنال اعجابكم