4 ربطه سبانخ
ملح -فلفل -بصله-عدد3 طماطم
احضر السبانخ وانضفها كوبس واغسلها وهيا ربط زي ماهيه قبل التقطيع لاني لو قطعتها وبعدين غسلتها بتروح فوائد كتير في ما الغسيل
كوب شعريه لسان عصفور
اقطع السبانخ واحطها علي النار تنزل مايتها وتستوي فيها
احمر الشعريه علي النار الهاديه حتي تصبح لونها ذهبي
ادبل البصله علي النار واضيف عليها عصير الطماطم وبعدين الملح والفلفل
اضيف الطماطم المسبكه علي السبانخ
واضيف الشعريه المحمره وانزل عليها بالشوربه واسيبها لما الشعريه تستوي