مع أقتراب عيد الفطر وعلى حسب عادات المصريين والعرب يتم عمل بسكويت العيد وغيره من المخبوزات التى تكثر عملها فى هذه الايام ومنها بسكويت العيد واليوم اقدم طريقة سهلة وبسيطة وهى بسكويت الكيس والمقادير والطريقة هى كالتالى
المقادير
ربع كيلو دقيق
75 جم زبده وتكون باردة
75 جم سكر بودره
5 جم بيكنج بودر
بيضه واحده
20 جم لبن او ميه
الطريقة
نضرب الزبده مع السكر كويس لغايه ما تكون كريمى وتهيش وبعدين نحط البيضه ونضرب حتى تختفى وننزل بالدقيق المخلوط فيه البيكنج بودر وتاخد لفه حوالى نص دقيقه وننزل باللبن او الميه وتشكل على طول بالكيس وتوضع بالصوانى فى الفرن على درجة حرارة 160 درجة
المقادير
ربع كيلو دقيق
75 جم زبده وتكون باردة
75 جم سكر بودره
5 جم بيكنج بودر
بيضه واحده
20 جم لبن او ميه
الطريقة
نضرب الزبده مع السكر كويس لغايه ما تكون كريمى وتهيش وبعدين نحط البيضه ونضرب حتى تختفى وننزل بالدقيق المخلوط فيه البيكنج بودر وتاخد لفه حوالى نص دقيقه وننزل باللبن او الميه وتشكل على طول بالكيس وتوضع بالصوانى فى الفرن على درجة حرارة 160 درجة