اكتر حاجه بتشرب زيت هي البتنجان وعشان انا مش بحبه بالدهون دي وبتخن وبتضرب الريجيم فمش بكله رغم اني بموت فيه النهارده هنجيب طريقه قلي الباذنجان بدون اي دهون
طبعا جت في بالك استخدام المقلاه التيفال لا الباذنجان مش زي البطاطس لازم له زيت طيب نخليه ميشرب الزيوت ازاي
اولا بنجيب البانجازن نقشره بالطريقه التي تفضليها ابيض واسود او كله كما تريدين
اما التقطيع لا تقطعي البانجان دوائر او بالعرض لان هذا هو السر اذا استخدمتي طريقه التقطيع الدائري فانكي تفتحي مسام الباذنجانه لتشرب الكثير من الزيت فهذه الطريقه خاطئه
الطريقه الصحيحه هي تقطيع البانجان بالطول شرائح طوليه وبذلك انكي تغلقي مسام البانجان نهائيا فلذلك لاتشرب زيت ابداا وتتحمر معاك بطريقه رائعه وتشرفك امام ضيوفك