نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات طبخ و وصفات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




طريقه الكباب من اللحم الضاني والعجالي للشيف نجلاء الشرشابي

 

كل عام وانت بخير خلاص العيد بكرا وربنا يعيده علينا وعلي المسلمين بخير النهارده معانا طريقه عمل الكباب من اللحم الضاني او العجالي زي ماتحبي من الشيف نجلاء الشرشابي برنامج علي قد الايد المنقادير انا ناقلها بالظبط بالطريقه لكن الصور هي من تجربتي الشخصيهللكباب بصراحه طلع هائل جدا طعم وريحه جنان اتفضلوا طريقه عمل الكباب
تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل



**كبااااااااااااااااااااااااب **

*المقادير

نصف كيلو جرام لحم ضأن من منطقة الكتف ناعم.

بصلة وسط مفرومة.
طماطم متوسط الحجم.
فليفلة خضراء.
1باقة بقدونس، للتزيين.
ملعقة صغيرة فلفل أسود.

تم شك اللحمة في أسياخ الشواء ويجب أن تكون عريضة نسبياً، بحيث تكون على شكل أصابع طويلة وسميكة نسبياً يتم وضع السيخ فوق جمر الفحم وبحيث تكون مرتفعة عنه بمقدار 5 سم ويتم تقليب الأسياخ من وقت لأخر.
عندما تحمر اللحمة الموجودة بالأسياخ من جميع الجوانب يتم رفعها من على النار ، ثم بعد ذلك يتم وضع مجموعة من الفلفل الأخضر والطماطم في أسياخ ويتم وضعها على النار للشواء.









المقال "طريقه الكباب من اللحم الضاني والعجالي للشيف نجلاء الشرشابي" نشر بواسطة: بتاريخ:



اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
طريقه ومقادير القرص بالسمسم ساده ومحشيه للشيف نجلاء الشرشابي علي قد الايد
مقادير و طريقه عمل المسقعه باللحم المفروم من الشيف نجلاء الشرشابي برنامج علي قد الايد
طريقه عمل الريش الضاني للشيف شربيني للعيد الاضحي
طريقه عمل العيش الكيزر في البيت من الشيف نجلاء الشرشابي
طريقة عمل كمونية اللحم والباذنجان باللحم المفروم وكيك الرخام مع نجلاء الشرشابى

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية