لكل زوارنا الكرام من خلال موقعنا نجوم مصريه ولكل عشاق السبانخ النهارده جيبالكم اجمل طريقه لعمل السبانخ بمكعبات اللحمه وتعتبر السبانخ من الاكلات المفضله والمحبوبه جدا لدى الستهلك واليكم اجمل واطعم واسهل طريقه لعمل السبانخ يارب تنال اعجابكم
المقادير: -
مكعبات لحمة
سبانخ حمص طبيخ
بصلة
عصير طماطم او صلصة
كسبرة خضراء
التحضير: نقطع السبانخ ونغسلها جيدا ونغسل الكسبرة الخضراء ونقطعها
الطبخ: مكعبات لحمة نضعها في الحلة نشوحها تشرب ميتها
نضيف حمص الطبيخ المنقوع في المياة 12 ساعة ومتصفي
ازودها كوب مياة اول ما تشربهم انزل بالبصلة
نقلب كله ونسيب البصلة تصفر
نزود عصير الطماطم أو الصلصة وملح بسيط
أول الطماطم ما تتسبك وتبدأ اللحمة تدخل في السوي
نحط السبانخ المقطعه مع الكسبرة الخضراء مش مسلوقة بس تكون مغسولة كويس جدا بعد ما السبانخ تبدأ تهبط نقلبها ونسيبها تستوي
وتقدم بالهنا