الفول المدمس هو افضل الاكلات المصريه اللي بنستخدمها دائما في الفطار ومن اشهرهم في المطلق هنعرف دالوقتي طريقه عمل الفول المدمس
نصف كيلو فول مدمس او مقدار كوبايتين شاي
ربع كوبايه عدس اصفر
فصين توم
وطماطم واحده متقطعه
هنجيب الفول والعدس وننقيهم كويس من االاتربه او اي شئ
هننقع الفول 3 ساعات
هنرمي ماء النقع ونغير ميته ونغليه بماء جديد
اول مالفول يغلي هنضيف معاه كل المكونات العدس والتوم والطماطم لما ياخدوا غلوه نهدي النار خالص جداا عشان ميتهريش او لو عندك سخان بتاع الفول كويس جداا
بس عشان يبقا الفول لونه بني محمر وجميل لازم تفضلي تزودي ميه بتغلي لما تلاقيه هينشف ماء يغلي مش ماء ساقع 3
المقادير
نصف كيلو فول مدمس او مقدار كوبايتين شاي
ربع كوبايه عدس اصفر
فصين توم
وطماطم واحده متقطعه
طريقه الفول المدمس
هنجيب الفول والعدس وننقيهم كويس من االاتربه او اي شئ
هننقع الفول 3 ساعات
هنرمي ماء النقع ونغير ميته ونغليه بماء جديد
اول مالفول يغلي هنضيف معاه كل المكونات العدس والتوم والطماطم لما ياخدوا غلوه نهدي النار خالص جداا عشان ميتهريش او لو عندك سخان بتاع الفول كويس جداا
بس عشان يبقا الفول لونه بني محمر وجميل لازم تفضلي تزودي ميه بتغلي لما تلاقيه هينشف ماء يغلي مش ماء ساقع 3