لكل زوارنا الكرام فى موقعنا المميز نجوم مصريه النهارده جيبالكم اجمل واسهل طريقه لعمل المش ويعتبر المش من الاكلات المحبوبه الشيقه والمفضله لدى المستهلك فعشان كده هاتأكلو مش روعه واليكم اجمل واطعم طريقه لعمل المش الفلاحى فى البيت بالصور اتمنى ان ينال اعجابكم ورضاكم
المكونات والطريقه
بتجيبى الجبنة القريش وتلفيها فى الملح تخلى الملح عليها من كل مكان فيها وتحطيها فى مصفة وتحت المصفة حلة عشان تصفى ميتها بالشكل ده
وبعدين رصيت الجبنة فى البرطمان بالشكل ده
وما تنسيش تحطى حتة جبنة قديمة وهى دى الخميرة من البرطمان القديم فى وسط الجبنة القريش وده شكل البرطمان القديم وادى شكله
واجيب مرته اللى بتطلع من الزبدة لما تتقدح واغمقها على النار كده
وكده
وبعدين اغلى لبن واحطه على المورته كده
واحط ملح كثير وشطة واصبهم على الجبنة فى البرطمان كده
نغطى البرطمان بحتة قماشة نضيفة وبعدين نغطى بغطاء البرطمان بالشكل ده
وتقفليها قيمت اربع شهور اقل حاجة ممكن اكثر ودوقى احلى مش صعيدى وبالهنا والشفا
المكونات والطريقه
بتجيبى الجبنة القريش وتلفيها فى الملح تخلى الملح عليها من كل مكان فيها وتحطيها فى مصفة وتحت المصفة حلة عشان تصفى ميتها بالشكل ده
وبعدين رصيت الجبنة فى البرطمان بالشكل ده
وما تنسيش تحطى حتة جبنة قديمة وهى دى الخميرة من البرطمان القديم فى وسط الجبنة القريش وده شكل البرطمان القديم وادى شكله
واجيب مرته اللى بتطلع من الزبدة لما تتقدح واغمقها على النار كده
وكده
وبعدين اغلى لبن واحطه على المورته كده
واحط ملح كثير وشطة واصبهم على الجبنة فى البرطمان كده
نغطى البرطمان بحتة قماشة نضيفة وبعدين نغطى بغطاء البرطمان بالشكل ده
وتقفليها قيمت اربع شهور اقل حاجة ممكن اكثر ودوقى احلى مش صعيدى وبالهنا والشفا