الجلاش الحلو هو من اهم الاطباق الحلوة الموجودة طول العام علي السفرة عشان كدة انا جيبالكم النهاردة طريقة عمل الجلاش الحلو باسهلة طريقة ممكنة وبمقادير سهلة التكلفة
بالنسبة المقادير:
بنتجيب كيلو لوز محمر و مجروش او بندق على حسب اللى انتوا +كوب كبير من السكرا البودرة
+نصف كاس ماء زهر+الجلاش طبعا+كوب كبير نصفه زبدة مذابة و نصفة التانى زيت+عسل
ونقوم بخلط تلك المقادير كلها مع بعض ثم بعد ذلك نقوم باخذ 3 او 4 ورقة من الجلاش و ندهن عليها على كل واحدة بخليط الزيت و الزبدة و بعد كدة نرش عليها خليط اللوز عليها .
ثم ندخلها الفرن درجة حرارة متوسطة حتى تتحمر نضعها فى العسل و نتركها تتقطر او نحتفظ بها فى مكان جاف ثم نقدمها .
بالنسبة المقادير:
بنتجيب كيلو لوز محمر و مجروش او بندق على حسب اللى انتوا +كوب كبير من السكرا البودرة
+نصف كاس ماء زهر+الجلاش طبعا+كوب كبير نصفه زبدة مذابة و نصفة التانى زيت+عسل
ونقوم بخلط تلك المقادير كلها مع بعض ثم بعد ذلك نقوم باخذ 3 او 4 ورقة من الجلاش و ندهن عليها على كل واحدة بخليط الزيت و الزبدة و بعد كدة نرش عليها خليط اللوز عليها .
ثم ندخلها الفرن درجة حرارة متوسطة حتى تتحمر نضعها فى العسل و نتركها تتقطر او نحتفظ بها فى مكان جاف ثم نقدمها .