زى ما اتكلمنا فى المشاركة اللى فاتت عن ازاى نستفيد من الفرخة بالكامل هنعمل النهارده اجنحة الدجاج الحمراء
المكونات
1- عشر اجنحة دجاج
2- نصف كوب صوص صويا
3- ملعتتين نشا
4- ملعقة ملح
5- نصف ملعقة زنجبيل مطحون
6- فصين ثوم
7- بصل اخضر مفروم
8- ربع كوبايه ماء
9- نصف كوب زيت سمسم
انتهينا من المكونات ندخل على الاعداد
اولا هنجيب طبق غويط ونحط فيه الاجنحة مع شويه ملح ومعلقتين صغيرين صوص صويا وهندوب النشا فى الماء ونضيف نصفه عليهم ونقلب كله ونخطيهم وعلى التلاجه
ثانيا هنحضر الصلصة هنجيب فصين الثوم نفرمهم ونضيف عليهم البصل الاخضر المفروم والزنجبيل وشويه ملح وعليهم باقى معلقتين صوص الصويا ونقلب وبكده الصلصة خلصت هنرجع للاجنحة هنحط زيت السمسم فى الطاسه واول ما يسخن هنحط الاجنحة وباقى صوص الصويا وباقى النشا ونقلب لغايه ما تستوى واول ما تستوى ننزل عليها بالصلصة والف هناء وشفاء