نبدا بالمقادير
كوبين دقيق+بيضتان+كوبين ونصف لبن +رشه فانيلا لو حنعمله حلو او رشه ملح لو حنعمله حادق
اما عن الحشو
مربى اى نوع وشكولاته سايحه......ولو حادق كل واحد وذوقه ممكن نحشى جبنه وطماطم وفلفل وزيتون او كما تحبى وممكن تستخدمى اللانشون
اما عن الطريقه؟؟؟؟؟؟؟
نجمع كل المكونات وناتى بالخلاط نقوم بضرب البيض اولا ثم نضع لالبن ونضع الدقيق شويه بشويه حتى يتجانس مع الخليط وطبعا مننساش الملح او الفانيلا
نسيبه يرتاح حوالى نصف ساعه وبعدين نحضر الطاسه واهم حاجه انها تكون تيفال ومبتلزقش ثم نسخن الزبده او الزيت طبعا مقدار ملعقه صغيرو وناخد بالكبشه مقدار حوالى نصف كوبايه ونصبه فى الطاسه ونوطى النار لحد متبتدى تاخد لون من تحت نقلبه على الوش التانى
ونعمل بالطريقه دى لحد منخلص الخليط
واهم مافى الموضوع لما تطلعيه تحطيه فى طبق وتغطيه عشان يفضل طرى
وبعد منخلص نيجى للحشو
نحشيها زى ماتحبوا ممكن مربى ونافها ونضع صوص شكولاته عليها من فوق
او نحشيها اى نوع من الجبن ومعاه زيتون او طماطم او لانشون
اتمنى طريقتى تعجبكم