أقدم لزوار منتدنا العزيز نجوم مصرية وصفة رائعة لعمل أكله الدجاج بالفطر بطريقة مميزة وسهله جدا أولا حانبدأ بالمقادير وكلنا عرفين لازم المقادير تكون مظبوطة علشان الأكل يطلع حلو أول شىء بنجيب 5 أكواب دقيق وكمان 3 ملاعق من الحليب البودرة وايضا بنحضر 3 ملاعق لبن من لبن الزبادى وكمان عاوز أربعة معالق كبيرة زيت اى زيت وكمان معلقتين خميرة فورية كلنا عارفينها ومتوفرة جدا وكمان معلقة كبيرة سكر وحبة ملح وكمان الحشوه ونحضر بصل مفروم بصلتين مثلاً وأهم شىء فى المقادير صدور الدجاج مقطعة قطع صغيرة وبهارات وملح وكمان فلفل أسود وأيضا علبة فطر وبقدونس مفروم نفروم احنا وكمان حايلزمنا فى المقادير جبنة شرائح
ندخل بقة على الطريقة نقوم نخلط كل مقادير العجينة ونسبها بقة تخمر يعنى 60 دقيقة كدة ونعمل البصل فى الزيد ونضيف عليه صدور الدجاج ونزود بقع عليه الدجاج والبهارات وكمان الملح ونقلبهم تقليبة حلو كدة من ايدينا وبعد كدة البقدونس عليهم نروح بقة نقسم العجينا بتاعتنا إلى قسمين كدة
واول شىءنجيب الصنية نفرد اول العجينة فى الصنية ونفرخ الحشوة ونزود الشرائج الجبنة ونروح نفرد عليهم العينة التانية وندهنها كويس بالحليب ونسيبها فى الفرن بقة لحد متحمر وبعد كدة مبروك عليكم الأكل وبالهنا والشفا .
ندخل بقة على الطريقة نقوم نخلط كل مقادير العجينة ونسبها بقة تخمر يعنى 60 دقيقة كدة ونعمل البصل فى الزيد ونضيف عليه صدور الدجاج ونزود بقع عليه الدجاج والبهارات وكمان الملح ونقلبهم تقليبة حلو كدة من ايدينا وبعد كدة البقدونس عليهم نروح بقة نقسم العجينا بتاعتنا إلى قسمين كدة
واول شىءنجيب الصنية نفرد اول العجينة فى الصنية ونفرخ الحشوة ونزود الشرائج الجبنة ونروح نفرد عليهم العينة التانية وندهنها كويس بالحليب ونسيبها فى الفرن بقة لحد متحمر وبعد كدة مبروك عليكم الأكل وبالهنا والشفا .