مقاديره 3كوب دقيق و 1 كوب زبدة و 2 بيضة و فانليا و تلت تربع كوب سكر ناعم و نفس طريق البيتفور بنضرب السكر و الزبدة و البيض و الفانليا و ننزل عليهم بالدقيق و نعجنهم هيعملو عحينه كويسة ناخدها فى كبس بلاستيك و نعنها فى التلاجة نص ساعة قبل الاستخدام بعجان لما نطلعها نفردها بالنشابة بارتفاع 1 سم و نبدا نقطع بالقطاعات بتاعتنا زى ما احنا عايزين انا قطعت شكل مربع و شكل قلب .... و عملت اللون الاحمر على القلب بانى سيحت شوكلاته بيضا و خففتها باللبن و ضفتلها لون احمر و حطتها على القلب ... البسكويت المربع حطتله صوص شيكولاتة و ده ليه كزة طريقة اما بتسيحى شوكلاته خام و تخففيا باللبن و الزيت او كاكاو خام و تضفيله لبن و زيت و سكر بودرة او 4 معالق نسكويك مع روبع كوب لبن و معلقة زيت كبيرة و على النار ثوانى بس يتقل و يربط و كدة جاهز نحط فيه البسكوتة و ننزل الزيادة و نسبها شوية الشيكولاتة هتمسك عليها ...
البيتفور مقاديره 3كوب دقيق و كوب و نص زبدة و 2 بيضى و فانليا و من نص لى تلت تربع سمر بودرة بس ميزدشى عن كدة .... الطريقة بنضرب السكر و الزبدة مع بعض كويس بالمضرب و ننزل بالبيضتان و الفانليا عليهم و نكمل ضرب بعج كدة ننزل بالدقيق شوية فى شوية و نقلب بعجان نعجنهم بايدينا هيعملو عحينه طريه اوى هو ده المطلوب هنشتغل بيها على طول بجهاز البيتفور او القمع ... طبعاااا لو عايزاها شوكلت بنقسم العجينة ده نصين و نحط عاى نص منهم كاكاو خام ... بتدخل على فرن متسخن شوية فى الرف الوسطانى على 180 لغايت ما تحمر بس من تحت و مبتاخدشى وقت خالص و لو لقانا العجينة ناشفة و محتاجة تطرى زودى بياض بيضة اوعى ابدااا تزودى لبن .... ولما تطلع من الفرن سبيها تبرد بعدان احشيها مربى و مكن تزوقيها بالشيكولاتة حسب رغبتك ...