علية جبنه نستو 8 قطع وخمس بيضات وثلاث فصوص ثوم مفروم ناعم و3 حبهان مطحون ناعم و2 مكعب مرقى دجاج ونص كوب زيت وخمس ملاعق دقيق و3 ملاعق نشا وفلفل اسود وملح ودم غزال رشه صغيره اوى عشان اللون الطريقه فى الخلاط بضرب االمكونات بيبقى عجينه فى سمك عجينه الكيكه يعنى سايل بس ليه سمك شويه وبعد كده بجيب عليى سمنه على شكل اسطوانه اللى هى علبة الكيلو وادهنها زيت كوبس من جواها وبعدين اصب الخليط واحطه فى حله ماء بيتغلى واغطى العلبه بطبق استانلس واغطى الحله ولازم تكون الميه واصله لحد حروف العجينه اللى جوا العلبه عشان يستوى كويس لمدى ساعه الا ربع وبعدين زى الكيكه كده اختبريه بخله فى النص لو طلعت نضيه يبقى استوى لو لزق فيها من العجينه دى سيبيه شويه على النار لحد ما يستوى (يعنى علبه السمنه بتتحط فى حمام ميه ارتفاع الميه اللى فى الحله يكون واصل لارتفاع العجينه) |