اولا تجيبي الفريك والرز وتنقعيهم في ميه بعد كد تبداي تخلي الورا وتفرديها كده عشان تتحشيها بعد كده تشوحي الفريك والرز مع بعض مع بصلة متقطعة والبهارات بقي ومعلقة سمنة بلدي وبعدين تبداي تحشي الوراك بالخلطة دي وتلفيها زي ما في ال
صورة كده وتقفلي اطرافها بخلة صغيرة وتكون مقفولة كويس وتحطيهم في صينيه وتحتهم شرايح بصل وفلفل وتحطيها عالنار وتحتها نص كبايه مايه وتسيبها عالنار لمده نص ساعه وبعدين تتدخليها الفرن تحت الشواية لحد ما تاخد اللون ده
وبالهنا والشفتشي