اول حاجه اكتبو معايا المكونات :
1- كيلو وراك فراخ
2- توم مهروس ومقلي
3- كوبين ونصف ماء
4- فلفل اسود - ملح حسب الرغبه - بهارات - ورق لوري
5- عصير ليمون
6- زيت زيتون
طريقة العمل
-اخلطي الماء والتوم والفلفل والبهارات ومعلقتين ملح في الخلاط -وبعدين ضيفي عليهم لمونه وورق اللوري ومعلقتين زيت زيتون واخلطيهم تاني وبعدين حطيهم في بيركس وتبلي بيهم الفراخ وسبيهم اطول وقت حتى تتشرب التتبيله بس سبيهم في الثلاجه
-خرجيهم ورصيهم في صنيه وتبليهم في ملح تاني ودخليهم الفرن لمدة ساعه ومتنسيش تقلبي الفراخ على الوش التاني عشان تستوي كويس وبالهنا والشفا