لكل عشاق الكبده النهارده سوف اقدم لكم من خلال موقعنا نجوم مصريه طريقه عمل سندوتشات الكبده بطريقه المطاعم بالصوروتعتبر سندوتشات الكبده من انواع السندوتشات الجميله اللذيذه واليكم اجمل واطعم طريقه لعمل سندوتشات الكبده بالصور والخطوات يارب تعجبكم
كبدة مقطعه الى شرحات رفيعه وصغيره
بصله كبيره مقطعه صغيرا.
فلفل اخضر حار مقطع قطع صغيره
ملح، ملعقه شاي كاري، ملعقه شاي كمون ، رشه فلفل أسود او حسب الذوق.
قليل من الماء.
قليل من الزيت للتحمير
الطريقه:
اقلي البصل في كميه لابأس بها من الزيت حتى يذبل ويصبح ذهبي اللون .
اضيفي الكبده وقلبي بسرعه
ضعي البهارات وشوحيها على النار بسرعه حتى لاتنضج الكبد ( من الافضل تكون الكبده نصف استواء)
اضيفي الفلفل الاخضر الحار وقلبي وضعي قليل من الماء تقريباً بيالة شاي.
بحيث تكون الكبده فيها قليل من المرق .
اقطعي الصامون الصامولي بالنصف ثم صبي قليل من المرق في الخبز والكبده .
ممكن تدهنين الخبز بقليل من الجبن السائله. ويفضل لو تحمصين السنديشات بالشوايه شوي يطلع ألذ
ومحبين الشطه لا ينسونها ~