كل اصدقائى وصديقاتى هنجتمع اليوم لنتعلم طريقة تحضير طبق شهى جدا وبيحبوا الكبار والصغار , وكمان علشان المدارس واطفالنا عايزين تسلية بدون اى مواد حافظة , هنجهز اليوم بسكويت بالجبن والباربريكا , هنعرف المقادير وطريقة التحضير خطوة خطوة وباذن الله النتيجة هتعجبكم جدا , تعالوا بينا نعملها وبالهنا والشفا .
المقادير :-
كوب زبد طرى - 3 ملاعق زيت - ربع ملعقة صغيرة ملح - كوب جبن مثلثات - ملعقة صغيرة فانليا - 2 بيضة - 4:5 كوب دقيق - نقطة خل - نصف ملعقة صغيرة بيكنج بودر - لدهان الوجه :- حليب - بابريكا
طريقة التحضير :-
* نخفق الزبد والزيت مع البيض والفانليا و2 نقطة خل حتى تندمج المكونات
* نضيف الجبن والملح ثم الدقيق والبيكنج بودر ونعجن حتى تماسك العجينة
* نفرد العجينة بالنشابة على سطح املس سمك 1 سم ونقطعها اشكال مختلفة ونيقبها بالشوكة وندهنها بالحليب
* نرشها بالبابريكا ونرصها على صاج وندخل البسكويت الفرن لمدة تتراوح بين 10:25 دقيقة حتى ينضج وتخرجه ونتركه يبرد ونرصه على طبق التقديم
المقادير :-
كوب زبد طرى - 3 ملاعق زيت - ربع ملعقة صغيرة ملح - كوب جبن مثلثات - ملعقة صغيرة فانليا - 2 بيضة - 4:5 كوب دقيق - نقطة خل - نصف ملعقة صغيرة بيكنج بودر - لدهان الوجه :- حليب - بابريكا
طريقة التحضير :-
* نخفق الزبد والزيت مع البيض والفانليا و2 نقطة خل حتى تندمج المكونات
* نضيف الجبن والملح ثم الدقيق والبيكنج بودر ونعجن حتى تماسك العجينة
* نفرد العجينة بالنشابة على سطح املس سمك 1 سم ونقطعها اشكال مختلفة ونيقبها بالشوكة وندهنها بالحليب
* نرشها بالبابريكا ونرصها على صاج وندخل البسكويت الفرن لمدة تتراوح بين 10:25 دقيقة حتى ينضج وتخرجه ونتركه يبرد ونرصه على طبق التقديم