طبعا لو كنا اسره كبيرة العدد وحبينا ناكل بيتزا الثمن غالى ومرتفع وده ح يرهق الميزانيه وكمان موش مضمونه فالافضل للزوجه انها تعملها فى البيت شوف بكده حققت رغبة الزوج والاولاد وعملت حاجه مضمونه ووفرت فى الميزانيه على الاقل النصفبطريقه سهله جدا
الطريقه
طبعا الكميات اللى انا بكتبها حسب رغبة ست البيت
ك دقيق ابيض +كيس صغير خميره بيره بردره+ملعقه بيكنج بودر + ملعقه سكر +ملعقه ملح +نصف كوب زيت +كوب ماء دافى_ علبه زبادى ودى حسب الرغبه
الصلصه تتكون من
2 بصله مقطعه +شرائح 3 حبات طماطم +كيس صلصه +ملعقة ملح _بهارات
طريقة العمل
نضيف على الدقيق الملح والخميره والسكر وكوب الماء الدافى ونعجن الدقيق لحد ماتبقى العجينه متماسكه
نتركها مده ساعتين لحد ماتخمر العجينه وبعد كده نفرد العجينه
طبعا نضبف الحاجات اللى بحبها الشطه الرومى+بسطرمه+زيتون + جبنه الخ00000 وتدخل الفرن لمده ساعه
طبعا فى اناء تانى نكون بنحمر البصل ونحط عليه الطماطم والصلصه
وناكل بالهنا